Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Στο εργαστήριο Πληροφορικής!!



















Κύκλος Β' Σχ. Έτος 2009-10


























A' Κύκλος Σχ. Έτος 2009-10

7 σχόλια:

  1. Όταν ήρθα σ' αυτό το σχολείο ειδικά με τους υπολογιστές η σχέση μου μαζί τους ήταν χλιαρή τώρα μπορώ να πω παραθερμάνθηκε!!
    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι το αγαπημένο μου μάθημα, είμαι ενθουσιασμένη με τον υπολογιστή. Περιττό να σας πώ ότι γεμίζει τις ελεύθερες ώρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τους υπολογιστές δεν τα πήγαινα καθόλου καλά. Έβλεπα την κόρη μου να είναι για πολλές ώρες καθηλωμένη στον υπολογιστή και να της φωνάζω σήκω και εκείνη να να μην "ξεκολλάει". Αυτό με εκνεύριζε πάρα πολύ.
    Όμως απο την στιγμή που ασχολήθηκα στο σχολείο μου με τον υπολογιστή, έχω πάθει και εγώ το ίδιο "κόλλημα". Κάθομαι ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, βρίσκω πολλά πράγματα που δεν θα μπορούσα να τα βρώ τόσο εύκολα και μπορώ να επικοινωνήσω με όλον τον κόσμο. Βλέπω δικούς μου ανθρώπους απο πολύ μακριά που τους αισθάνομαι σαν να ειναι δίπλα μου.Είμαι κατενθουσιασμένη!!!
    Αυτό το οφείλω στην καθηγήτρια,μου και θελω να την ευχαριστήσω την ευχαριστώ πολύ και έχω να πώ ότι ο υπολογιστής μας φέρνει πιο "κοντά"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν ήρθα στο σχολείο με τους υπολογιστές δεν είχα καμία επαφή τώρα με τη βοήθεια της καθηγήτριας εχω εξοικειωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι μία πολύ όμορφη και δημιουργική εμπειρία το μάθημα στο εργαστήριο της Πληροφορικής. Και ευχαριστώ την καθηγητριά μου για αυτό. Ελπίζω να μάθω ακόμη περισσότερα στη συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν έρθω στο ΣΔΕ, δεν είχα καμία σχέση με τον υπολογιστή.. είμαι δεύτερη χρονιά στο σχολείο και με την βοήθεια της καθηγήτριάς μας μπορώ πλέον να ασχολούμαι με τον υπολογιστή μιας και εχω μάθει πολλά πράγματα. Θέλω όμως να μάθω και περισσότερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπολογιστής, ίντερνετ, mail,facebook!!!
    Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως σ'αυτή την ηλικία θα ήξερα τι είναι όλα αυτά.
    Φοβόμουν να αντιμετωπίσω το μάθημα της πληροφορικής πρίν λίγο καιρό.
    Ήταν όμως ένα μεγάλο λάθος λόγω της άγνοιάς μου.Η καθηγήτρια μου με τις γνώσεις της και την υπομονή της όχι απλά μου έμαθε να χειρίζομαι τον υπολογιστή αλλά να τον αγαπήσω κιόλας.
    Στόχος μου είναι μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς να διευρύνω τις γνώσεις μου πάνω στον υπολογιστή όσο μπορώ περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή