Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς!

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Η εμπειρία μας στο ΣΔΕ

Γνώμες, εμπειρίες, απόψεις των εκπαιδευομένων του Σ.Δ.Ε. Καστοριάς.

Ποιές λέξεις άραγε θα μπορούσαν να περιγράψουν τα δικά μου συναισθήματα γι΄αυτή μου την εμπειρία! το λιγότερο που θα μπορούσα να πω είναι: θαυμάσια, υπέροχα, μοναδικά!ευχάριστη διδασκαλία, αυτά και άλλα πολλά θα μείνουν στην ψυχή μου σαν γλυκιά ανάμνηση.
Κατερίνα

Ονομάζομαι Χαρά και πηγαίνω στό Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, περιττό να σας πω ότι είμαι τής "παλιάς Σχολής".... και όπως βλέπετε γράφω σε έναν υπολογιστή!!
με την βοήθεια της καθηγήτριας έγινα και εγώ in!!!

Είμαι η Βάσω και αισθάνομαι πολύ όμορφα για την απόφαση να παρακολουθήσω το Σχολείο Δεύτερης Ευκαίριας. Μαθαίνω καινούργια πράγματα και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση.

Είμαι χαρούμενη για την απόφαση που πήρα να έρθω στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Έμαθα πάρα πολλά ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα.
ΕΦΗ

Είμαι η Βάγια. Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαρίας είναι για μένα ότι καλύτερο! Μου δίνει τη δυνατότητα αυτό που δεν κατάφερα να κάνω στα παιδικά μου χρόνια λόγω δουλειάς να το κάνω τώρα. Είμαι άνεργη εδώ και χρόνια οπότε έχω την ευκαιρία και τη χαρά να πάω σχολείο. Είναι μια πολύ καλή εμπειρία για μένα, έμαθα πάρα πολλά και ελπίζω να μάθω περισσότερα!!! Όπως άλλωστε λέει και το ρητό "κάλιο αργά παρά ποτέ". Όσο ζούμε τόσο μαθαίνουμε!!!!

Είμαστε δύο μαθήτριες του ΣΔΕ Καστοριας Σοφία και Θεοδώρα. Γνωριστήκαμε εδώ στο σχολείο γίναμε πολύ καλές φίλες και η γνώμη μας είναι θετική. Γνωρίσαμε και μάθαμε με την βοήθεια των καθηγητών μας πολλά πράγματα. Για όσους ενδιαφέρονται ή διστάζουν να έρθουν τους λέμε να το τολμήσουν!!!! Πραγματικά νιώθουμε την ικανοποίηση της χαράς της γνώσης.

Στα ΣΔΕ ήρθα για να ξέφυγω από την καθημερινότητα. Δεν μετάνοιωσα ούτε στιγμή. Έμαθα και είδα τόσα πολλά. που νομίζω συμπληρωθηκε ενα μεγάλο κενό μεσα μου.
Φιλιώ

Μου αρέσει το σχολείο πολύ, έχω κάνει πολλές φίλες και οι καθηγήτες μου μου εμαθαν πολλά πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που έμαθα τόσα πράγματα για τον υπολογιστή γιατί έμαθα να τον χειρίζομαι καλύτερα από ότι πριν έρθω στο σχολείο.
Γιούτα


Οι διαφορετικές εποχές, οι διαφορετικοί κανόνες και τρόποι της κοινωνίας μας, μου γέννησαν το ενδιαφέρον να θέλω να φοιτήσω στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Έχω μάθει πολλά καινούρια και χρήσιμα πράγματα. Μπορώ να έχω άποψη πιά σε πολλά θέματα που δεν τολμούσα να έχω πρίν. Οι καθηγητές μου αυτά τα δύο χρόνια μου έδωσαν τις βάσεις για να προχωρήσω μπροστά με πιό μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όχι μόνο για περισσότερες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, αλλά να μπορώ να αντιμετωπίσω σωστά και πολλά άλλα διάφορα θέματα που επιφυλλάσει το μέλλον. Αξίζει λοιπόν να αναφέρω πως αν και τα χρόνια που έπρεπε να κάθομαι σε θρανίο έχουν περάσει έχω διαπιστώσει πως ποτέ δεν είναι αργά.
Λία

Είμαι ο Τριαντάφυλλος. Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαίριας γιατί με βοήθησε να αποκτήσω πολλές γνώσεις. Διαπιστώσα έτσι πως ποτέ δεν είναι αργά!!Είμαι ο Αντώνης και είμαι ευχαριστημένος που είμαι στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας γιατί έχω μάθει πολλά πράγματα και σε αυτό βοήθησαν οι καθηγητές μου!!

Είμαι ο Γιάννης και φοιτώ στόν δεύτερο κύκλο του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς . Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που αποκτά κανείς είναι πάρα πολλές, ανοίγουν νέοι ορίζοντες για τον εκπαιδευόμενο σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται!!!. Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος!!! Προτείνω σε όποιον ενδιαφέρεται να το τολμήσει!!!


Πέρσι έκανα την αρχή και ξανακάθησα στα θρανία μετά από......αρκετά χρόνια και αυτό είναι μάλλον η αρχή! Κατάλαβα ότι θέλουμε μπορούμε όχι μονο να το ονειρευόμαστε, αλλά έχουμε την δύναμη να τα πραγματοποιούμε προσπερνώντας κάθε δυσκολία και υποχρεώσεις της καθημερινότητας μας. Φέτος τελειώνω το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Του χρόνου το Λύκειο, αργότερα το όνειρο συνεχίζεται!!!!!
Αθηνά Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου