Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς!

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τελετή Αποφοίτησης Ιούνιος 2010

Από τις πιο ωραίες στιγμές αυτού του σχολείου είναι η Τελετή Αποφοίτησης. Την παρακολούθησα ως εκπαιδευόμενος του Α' κύκλου τον περασμένο Ιούνιο.
Είμασταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστοριάς. Εκεί παραυεθήκαμε οι εκπαιδευόμενοι του Α' και Β' κύκλου, οι καθηγητές μας, συγγενείς και φίλοι.
Οι τελειόφοιτοι, παρουσίασαν θέματα με τα οποία είχαν ασχοληθεί κατά τη διάρκεια των 2 ετών που ήταν στο σχολείο.Βλέποντας "τα παιδιά" -γιατί παιδιά αισθανόμαστε όλοι παρότι έχουμε κάποια ηλικία και κουβαλάμε πολλά καθημερινά προβλήματα- τη Σοφία, τη Τριανταφυλλιά, το Γρηγόρη και τους υπόλοιπους να παίρνους τους Τίτλους Αποφοίτησης τους πήραμε θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε και εμείς την προσπάθεια μας.
Τα συναισθήματά τους αλλά και τα δικά μας πολλά.. δεν περιγράφεται με λόγια.. η φόρτιση μεγάλη στα πρόσωπα όλων μας.. επιτέλους!! ένα όνειρο τους πραγματοποιήθηκε και εμείς είχαμε θέσει τις βάσεις για να πραγματοποιηθεί και το δικό μας όνειρο!!
Καλή σταδιοδρομία σε όσους αποφοίτησαν και περιμένουμε πλέον τη δική μας Τελετή Αποφοίτησης!!
Στέφανος

2 σχόλια:

  1. Στην αποφοιτηση που καναμε ηταν κατι το ξεχωριστο για μενα μου αρεσε πολυ η ολη εκδηλωση περασαμε πολυ ωραια και θα μου μεινει αξεχαστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αποφοίτηση μου άρεσε πολύ!!
    περιμένουμε τη δική μας αποφοίτηση που θα ειναι καλύτερη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή